Published On: 19 juli 2011

Met een derde en vierde plaats in de eindstand van de Letse GP bevestigden Evgeny Bobryshev en Rui Goncalves hun sterke rijden van de laatste weken. Het Honda-fabrieksteam zit nu duidelijk in een stijgende lijn. Na de GP vielen er dan ook positieve geluiden op te vangen bij Honda World Motocross.

Evgeny Bobryshev (3/3):

De beste rijders ter wereld zijn hier dus je moet blij zijn met een derde plaats. De baan was heel anders dit jaar en het was heel moeilijk, vooral in de tweede race, om de motorfiets vast te houden en op twee wielen te blijven. Ik heb het toen kalm aan gedaan, omdat ik wist dat een fout me posities en veel punten zou koesten. In ieder geval was het een geweldige dag en ik denk dat de derde plaats ihet beste is wat ik kon doen. Ik moet moet mijn fans bedanken die me echt toegejuichd hebben toen ik op het einde van de tweede manche meer op mijn motorfiets hing dan zat!

Rui Goncalves (7/4):

Het voelt aan alsof ik altijd al zevende en vierde plaatsen heb gescoord.Ik ben blij met de tweede manche en ook de eerste was niet al te slecht, maar ik reed een beetje gespannenen. Als ik op het podium wil eindigen moet dat er gewoon uit! Het team heeft dit weekend heel hard aan de motorfiets gewerkt op de fiets dit weekend, dag en nacht, om mij het beste materiaal voor de races te geven. Dat had ik dan ook en ik waardeer het echt. Ik ben sterk en ik zal blijven focussen, want ik weet dat er nog betere GP’s komen.

Foto Credit: Honda Pro Images