Published On: 1 juli 2012

Honda Motor Europe is verheugd te kunnen aankondigen dat Evgeny Bobryshev een overeenkomst heeft ondertekend om te rijden voor het Honda World Motocross Team de komende twee jaar in de FIM MX1 World Championship.

De 24-jarige Rus Bobryshev die uit Kondrovo komt, rijd al op Honda sinds hij de overstap maakte naar de MX1 klasse. De voorbije twee jaar reed Bobryshev al voor het Honda World Motocross Team. Vorig jaar won hij trouwens met een dubbele reekszege de Grand Prix van Duitsland in Teutschenthal. Dit met nog een aantal podiumplaatsen leverde hem een vierde plaats op in de eindstand van het Wereldkampioenschap 2011.

Evgeny Bobryshev #777 : Ik ben echt blij om terug deel uit te maken van de Honda familie voor de komende twee jaar . Dit is mijn tweede jaar bij het Honda World Motocross Team. Ik voel me hier goed en we werken samen hard voor het zelfde doel. Dit is de belangrijkste reden waarom ik mijn contract verlengde. Met dit team heb je als piloot een goede steun om je heen en dat geeft je toch een belangrijk gevoel tijdens de ups en downs momenten. Ik kijk al vooruit om verder hard door te werken en samen goeie resultaten te bereiken met dit  team om me heen, dus ben ik zeker van succes. Ik heb gekeken naar andere mogelijkheden, maar fundamenteel is het belangrijk voor mij dat ik in dit team een goed gevoel heb en vertrouwen heb met de mensen die met u samen werken. Ik ben erg blij met de CFR-450R. Met de steun van het departement R&D in Japan evenals Honda Europa, Showa en Dunlop hebben we samen een uitgebreid programma om een sterke ontwikkeling te maken om mij het beste materiaal te geven.

Foto : Honda Racing

Tekst : @Kris…