Published On: 1 augustus 2012

Voormalig winnaar op de Keiheuvel en sinds kort terug onderdak in Lommel. Voor Neerlands’ glorie Marc De Reuver was het dus een kleintje om samen met z’n gabber Maarten Cremers af te zakken naar de persconferentie van de vierde BK wedstrijd.

De Reuver gaf er toelichting over wat er met hem de jongste weken is gebeurd. “Sinds vandaag (dinsdag 31 juli; red) is het contract met Lanes-Kawasaki verbroken. Er werden me gouden bergen beloofd. Ik werd eerste afgehaald op de luchthaven met een limousine dat soort dingen. Als puntje bij paaltje kwam, bleek het allemaal veel minder! Gelukkig vond ik een plaatsje bij Ice One Kawasaki, het team van F1-rijder Kimi Raikkonen. Ik rijd voor hen de resterende GP’s. In Zweden heb ik Raikkonen zelf ontmoet trouwens.”

In het Brits kampioenschap en de Red Bull Pro Nationals zien we Calimero niet meer aan de start. Tijdens de eerste Red Bull Pro Nationals in Mill is hij er wel bij. Zowel tijdens de GP in Zweden als in Letland presteerde de 29-jarige JT-rijder prima. Hij scoorde telkens top 10-plaatsen en eindigde in Uddevalla mooi 10de algemeen. In Loket wil hij die sterke lijn doortrekken. “Ik ben heel gemotiveerd en bij Ice One hebben ze de zaken goed voor elkaar. In de GP’s wil ik nog zeker iets laten zien.We hebben Lierop nog voor de boeg en straks de MX of Nations in Lommel natuurlijk. Ik kijk er weer naar uit!”

Foto’s: CDS/Ron Vanhulle