Categories: Slideshow

24MX Honda Racing launch in Qatar!

Aan de vooravond van de eerste Grand Prix van het 2013 FIM WK Motorcross wordt vandaag spannend nieuws bekendgemaakt. Want vanaf vandaag spreken we niet meer over LS Honda maar wordt het team omgedoopt tot 24MX Honda Racing! Door deze overeenkomst wordt 24MX, Europa’s grootste online motorsport-shop, titelsponsor van het bekende Honda MX1-team van Steven Lettani. Het opvallende rode logo van 24MX zal prominent zichtbaar zijn op zowel de teamtruck, als de motoren, rijdersuitruting en teamkledij. Met gedurfde en vernieuwende acties op het gebied van marketing en communicatie zal 24MX Honda Racing ook naast de baan een frisse wind laten waaien door het WK Motorcross.

Jens Getteman nog héél even in de oude kleuren van 24MX Honda Racing…

Jens Getteman mag aanstaande zaterdag zijn CRF450R in de nieuwe 24MX Honda kleuren de vuurdoop geven op het Losail Motocross parcours in Doha, Qatar. In de derde GP van het seizoen, in Valkenswaard, krijgt de Belgische MX2 kampioen het gezelschap van z’n Deense teamgenoot Nikolaj Larsen. Larsen kampt nog met een schouderblessure die hij opliep in de “pre-season” in Valence maar zijn herstel verloopt voorspoedig. De 24MX Honda rijders zullen dankzij de steun van Lazer (helmen), Ufo Plast (racekledij), Alpinestars (Laarzen) en Eks Brand (crossbrillen) in ieder geval fraai uitgedost de baan op kunnen!

Steven Lettani, team manager 24MX Honda Racing: “Motocross draait om opwinding, snelheid en plezier. Dàt zijn elementen die we delen met 24MX! We zijn trots te mogen samenwerken met 24MX, één van de meest toonaangevende online shops ter wereld. Wat een nieuwe partner ook bijdraagt in het budget… het is altijd welkom. Daar hoeven we niet flauw over te doen. Elke teammanager, of hij nu werkt in de Formule1, MotoGP, het WK Superbike of enduro zal je precies hetzelfde vertellen. Maar met 24MX Honda Racing gaan we veel verder dan de typische samenwerkingen op het vlak van sponsoring. We zijn ontzettend blij dat we onze uidaging in het WK MX1 en onze passie voor motorcross kunnen delen. Ik wil 24MX alvast bedanken voor hun vertrouwen. We kijken er naar uit om hun steun te vertalen in succes op alle mogelijke fronten!”

Daniel Petersen, managing partner 24MX: “De prestigieuze wereld van  de motorcross GP’s geeft ons een prachtig platform voor het promoten van 24MX als merk. Zelf motorcrossfan zijnde ben ik er zeker van dat dit een prachtige belevenis wordt! Niet alleen streven wij naar snelle en betrouwbare verzendingen, professionele klantenservice, een breed aanbod en gegarandeerd laagste prijzen online… 24MX wil ook dicht bij hun klanten staan. Dat is één van de belangrijkste redenen voor onze betrokkenheid bij een professioneel GP team. Met 24MX Honda Racing zullen we trouwens meer dan ooit deel uitmaken van de competitie. Iedereen bij 24MX is al fan van Jens en Nikolaj en ‘onze jongens’!”

Daniel Petersen van 24MX: “Voortaan staan we zélf aan de start in de GP’s, dat is een geweldig gevoel!”

Over 24MX
Het Zweedse 24MX Europe AB werd opgericht in 2009  en heeft zich snel ontwikkeld tot de grootste Europese online motorsportshop. 24MX biedt een ruime selectie kwalitatieve producten voor motorrijders en motorsportfans. Via haar verschillende online winkels bedient 24MX Britse, Duitse, Franse, Zweedse, Finse, Nederlandse, Belgische, Poolse en internationale klanten. 24MX heeft haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden en is net verhuisd naar een 30.000 m² state-of-the-art nieuw magazijn om nòg snellere verzendingen te kunnen aanbieden. Met meer dan 100 medewerkers, die allemaal het beste van zichzelf geven om rijders de service te geven die ze verdienen, verandert 24MX de traditionele manier waarop onderdelen en andere producten worden gekocht.

Bezoek  www.24mx.com voor meer informatie

Foto’s: Daan Gerritsen/CDS

Steven

Recent Posts

De AMA Startnummers voor 2025

De Amerikaanse Motor federatie (AMA) heeft de startnummers voor het seizoen 2025 bekend gemaakt. Alleen…

2 uur ago

Josh Gilbert met Lexa MX in de Europese GP’s

Na een bijzonder moeilijk seizoen met Gabriel-SS24-KTM zal Josh Gilbert toch actief blijven in het…

3 uur ago

Standing Construct stopt met hun motorcross-team

Vanavond kregen we het bericht binnen op de redactie dat het Belgische Standing Construct Team…

6 uur ago

Hermans/Van den Bogaart winnen de ONK te Lierop!

Koen Hermans en Ben van den Bogaart hebben de ONK Zijspancross in Lierop gewonnen en…

13 uur ago

VIDEO: MX Of Nations Highlights

De voorbije MX of Nations in Matterley Basin waren er zeker één met een gouden…

14 uur ago

Van Grinsven neemt de leiding over in Lierop

In het zonnige Lierop heeft Jan Vlaeymans de achtste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands…

17 uur ago