Published On: 13 maart 2013

Het moet al zo’n dikke 20 jaar geleden zijn dat er voor het laatst sprake was van een merkencup in het Belgische motorcross maar nu is er opnieuw een: de KTM Talent Cup.

In samenwerking met BMMX-promotor Dynamic Marketing Group en de BMB organiseert KTM in 2013 de KTM Talent Cup.

Welke klassen komen in aanmerking voor de KTM Talent Cup?

–          De Jeugd 85cc

–          De Beloften 125cc (tweetakt)

Welke rijders komen er in aanmerking voor deze KTM Talent Cup?

–          Alle rijders met een KTM SX85 in de Jeugd 85cc van de BMB.

–          Alle rijders met een KTM SX125 bij de Beloften 125cc van de BMB.

De rijders uit beide klassen dienen over een motorcrossvergunning van VMBB of FMWB te beschikken. De motorfietsen van de deelnemende rijders moeten voorzien zijn van een KTM Talent Cup-sticker.

Welke prijzen vallen er te winnen?

–          De beste KTM-rijder bij de jeugd 85cc krijgt een KTM SX 125 in bruikleen voor het seizoen 2014. De nummers twee en drie in de eindrangschikking  winnen een wisselstukkenpakket voor het seizoen 2014.

–          De beste KTM-rijder bij de Beloften 125cc krijgt een KTM SX-F250 in bruikleen voor het seizoen 2014. De nummers twee en drie             winnen een  wisselstukkenpakket  voor het seizoen 2014.

Welke wedstrijden komen in aanmerking?

–          Alle wedstrijden van de Belgian Nationals en de Belgian Masters of Moto X waar deze beide klassen aan de start komen.

Hoe neem je deel?

–          Geïnteresseerde rijders kunnen een inschrijvingsformulier + reglement aanvragen op het volgende emailadres: gc.dynamicmarketing@yahoo.com