Published On: 18 juni 2013

Afgelopen weekend liet Gautier Paulin wederom zien dat hij op het ogenblik misschien wel de snelste piloot in het MX1 WK peloton is en dat hij met een goede start zeker het duel kan aangaan met Antonio Cairoli. Zonder twijfel is Gautier Paulin één van de smaakmakers van het WKMX1 en om die reden gingen onze collega’s van RacerX met de Fransman praten.

Interessant hierin was dat Gautier Paulin z’n deelname aan de Supercross van Bercy bevestigd en dat de slechts 23 jarige fransman in gesprek is om deel te nemen in de Monster Cup in Las Vegas. Dat laatste is zeker nieuws want het zou voor het eerst zijn dat een Grand Prix piloot afzakt om deze wedstrijd te gaan betwisten. Het is dan ook voor Monster Energy zeer interessant om hun Europese topper naar hun eigen Monster Cup te halen.

Voor wie zich afvraagt of Paulin wel geschikt is voor Supercross, deze Kawasaki piloot is geschoold in het BMX en reed in 2010 al drie AMA Lites Supercross wedstrijden waarin hij een 6de stek als beste notering wist te behalen.