Published On: 9 augustus 2013

Wie heeft er nooit van gedroomd om mee te rijden in een GP? Dankzij Honda en het www.honda150championship.com kan jij kostenloos aan de start staan in het bijprogramma van de Grote Prijs van Bastogne op 17 en 18 augustus!!! Als Belg jouw kunnen tonen aan zoveel supporters, media en teambazen op een schitterende baan… Dit is een kans die je niet mag laten liggen!

Maar dan moet je er wél snel bij zijn. Om te kunnen mee doen moet je een goede beheersing van de motor hebben, al wat wedstrijdervaring hebben en op een behoorlijk niveau  rijden. En je bent tussen de 11 en 14 jaar oud.
Daarnaast heb je nodig:
–  FIM Europe licentie
–  Startbewijs
– EMX 150 inschrijving afgestempeld door de federatie

Voor meer informatie kan je terecht op de website of bekijk alle info samengevat hier. Wie geïnteresseerd is stuurt zo snel mogelijk een mail naar dit adres. Je krijgt dan een inschrijvingsformulier, ten laatste zondag avond krijg je te horen of je kan meedoen. De week na Bastogne staat de laatste ronde van het EK 150 op het programma in Matterley Basin, Winchester. En ook dat is werkelijk een fantastische omloop! Wie hierover liever telefonisch contact opneemt met de organisatie kan Racedays Promotions bereiken via +49 1722 963 100. Voor elke serieuze jeugdrijder is dit zeker een kans die je moet overwegen…

Foto: Honda 150