Published On: 23 september 2015

Een gloednieuw team werd deze zomer op poten gezet, TM Van Eeckhoven Racing zal zich volgend jaar aanmelden bij het Open Nederlands Kampioenschap en andere wedstrijden in en rond Nederland. Er is nu alvast al één rijder bekend die de TM kleuren zal verdedigen in het Open Nederlands Kampioenschap en dat is Glenn Bielen.

Glenn Bielen is een Limburger die in 2014 vice Belgisch kampioen werd in de 85cc klasse. Dit jaar heeft hij een mooi overgangsjaar gemaakt van de 85cc naar de 125cc en dat slechts als 14e jarige. Helaas kwam enkele weken geleden het 2015 seizoen tot een abrupt einde wanneer Bielen zijn bekken brak. Maar ongetwijfeld zal hij volgend jaar sterker staan dan ooit tevoren.

Team manager Matthias Van Eeckhoven: “Het doet ons deugd dat we kunnen aankondigen dat Glenn Bielen voor ons zal uitkomen in 2016, die jongen heeft een enorme wilskracht en zal zonder twijfel volgend jaar sterk voor de dag komen. Daarnaast zijn we blij dat het TM Van Eeckhoven Racing team kan rekenen op de steun van Gravity TM en de TM fabriek. Wij zijn erg opgetogen dat we zo’n mooie aanbieding hebben gekregen bij Gravity TM en dat Ralf in ons geloofd. Ik kijk al uit naar het nieuwe seizoen!”