Published On: 14 januari 2016

MXFORCE zal voor het jaar 2016 de kleding sponsor zijn van Gravity TM – Van Eeckhoven racing. Het in Taiwan gezetelde kleding merk voorziet kledij, helmen en brillen aan het Belgische team. MXFORCE staat garant voor duurzame kledij en veilige bescherming. Niet alleen dat is belangrijk, maar ook hun uitstraling en hun designs staan hoog aangeschreven. Met hun eigen stijl en hun brede variatie in outfits is er zonder twijfel voor ieder wat wils.

Team manager Matthias Van Eeckhoven: “Het is geweldig dat we een merk kunnen strikken als MXFORCE, net zo als ons zijn zij ook in hun opstart en willen ze doorbreken op de globale markt. En ondanks de verre afstand is de communicatie en de verstandhouding helemaal op punt. MXFORCE is zonder twijfel het type partner waar ieder team van droomt.”

 

Claire Wang, MXFORCE Vertegenwoordigster: “Vol geloof en met volle overgave voor de jeugd overtuigde het Gravity TM – VE Racing team ervan om hen te ondersteunen. Het is geweldig hoe zij een project op poten zetten om de aankomende talenten een duwtje in de rug te geven en de kans geven hun dromen na te jagen. Deze jongeren zijn misschien nog niet professioneel, maar wij geloven er in dat ze reizende sterren zijn. Het is dan ook geweldig om hier aan mee samen te werken en de kampioenen van morgen vanaf jongs af te kunnen ondersteunen.”

 

Meer informatie betreffende MXFORCE kunt u vinden op hun website MXFracing.com of op hun facebook pagina MXFORCE. Alsook is het merk nog op zoek naar distributeurs in de regio’s Nederland en België, voor meer informatie hier omtrent kunt u contact opnemen via e-mail info@mxforce.com.