Published On: 16 juni 2020

Met een vierde plaats tijdens Salt Lake City 5 greep Zach Osborne nipt naast het podium. De Amerikaan doet hier zijn verhaal en ook zijn drie teamgenoten komen aan het woord vanuit het Rice-Eccles Stadium.

Zach Osborne:
“Ik kwam met een vierde plaats het is een redelijk resultaat maar na de laatste paar wedstrijden wil ik meer! De afgelopen maanden waren zwaar na mijn blessure maar gezien de arbeid de afgelopen winter doet mij dit natuurlijk wel plezier. Ik ben een tevreden mens maar ik wil natuurlijk altijd meer en het maximale eruit proberen te halen!”

Dean Wilson:
“Ik heb het gevoel dat mijn tempo de gehele Main behoorlijk was en dat een paar verschillende lijnkeuzes me de hele race zouden hebben geholpen. Op de video zal ik de wedstrijd nogmaals bekijken. Afgezien daarvan kan ik niet te gefrustreerd raken. Ik heb mijn best gedaan en dat is alles wat je kunt doen.”

Jason Anderson:
“In de finale had ik een geweldige start en ik ging als tweede de tweede bocht in. Daarna ging het helemaal mis. IK sprong op een ’tuff block’ en ging onderuit. Gelukkig kon ik verder maar na een tweede val was mijn finale voorbij. Het is heel jammer dat ik niet kon finishen, maar tegelijkertijd zijn er veel positieve dingen na deze avond. Het rijden was goed en ook de start waren zoals ze horen te zijn. Nu de afronding nog maar daar hebben wij nu nog twee wedstrijden voor en ik kijk er nu al naar uit.”

Michael Mosiman:
‘Het was een zware dag maar deze leek goed te gaan eindigen. Ik reed goed en ik dacht een podiumplaats te gaan pakken maar later in de finale ging het mis. Ik kwam in het verkeer terecht en daar maakte enkele fouten die me echt veel tijd en later plaatsen kostte. Ik ben teleurgesteld dat ik een podiumplaats misloop maar ik kijk wel uit naar de finale van dit kampioenschap. Ik verwacht het in stijl te kunnen afsluiten.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna