Published On: 16 mei 2024

Deze keer gaat GasGas in op alle functies en voordelen van hun app, zoals de vering- en motor-functies, de virtuele garage en de gloednieuwe rijder-functie. Berg je motor op in de virtuele garage binnen de app en beschik met één druk op de knop over je gebruikershandleiding en andere belangrijke informatie over je motor.

Als je vering niet helemaal goed aanvoelt, kun je in de app naar de vering-functie gaan. Het is alsof je je eigen veringexpert in je zak hebt! Neem de controle over de prestaties van je motor met de motor-functie, pas de mappings aan en personaliseer je ervaring tijdens het rijden. Zolang je de hardware hebt, is de motor-functie helemaal gratis te gebruiken!

De rijder-functie is een absolute game changer… Neem al je motoren op en krijg een diepgaande analyse van elke bocht, hobbel, sprong en draai aan het gaspedaal. Deze functie is verkrijgbaar als proefversie voor vier weken en vervolgens als jaarabonnement voor € 69,99 en is beschikbaar in zowel de Google Play Store als de Apple App Store.

Beelden: GasGas Racing