Published On: 22 oktober 2024

Suzuki viert de 50ste verjaardag van de legendarische RM motorcross lijn die in 1975 begon. Om 50 jaar RM motorcross te herdenken, heeft Suzuki de populaire RM Army Edition kit verbeterd die gratis wordt geleverd bij elke 2025 RM-Z250 en 450 gekocht tot 31 December, 2025.

 

Als eerbetoon aan vijf decennia van motorcross voortreffelijkheid, introduceert Suzuki vijf unieke grafieksets, elk eerbetoon aan een verschillend tijdperk van de motorcross geschiedenis van Suzuki. Van de vroege dagen van de 70s livery tot het moderne ontwerp van kampioenschap winnende RM-Zs, deze grafische kits verbinden het verleden met het heden.

De rijders kunnen hun trots tonen door hun favoriete tijdperk te kiezen, hun RM-Z verbeterend met dezelfde geest die Suzuki naar de top van motorcross kampioenschappen door de geschiedenis heen stuwde.

Elke aankoop van een nieuwe 2025 RM-Z250 of RM-Z450 bevat een RM Army Edition kit*, die de Pro Circuit RM Army Edition T-6 full system uitlaat en uw keuze van een tijdperk-specifieke Throttle Syndicate graphics kit bevat, waardoor rijders hun motorfiets kunnen personaliseren met iconische Suzuki ontwerpen.

Elke kit werd zorgvuldig vervaardigd om de geest van die winnende machines terug te brengen, reflecterend de esthetiek van enkele van Suzuki’s gouden jaren in de motorcross.

Klik op de link voor meer informatie.