Published On: 25 september 2012

Nicolas Aubin (MX1) en Neville Bradshaw (MX2) zijn de eindoverwinnaars geworden van de Red Bull Pro Nationals 2012.
In het Engelse Culham Park kregen we de zesde en tevens de laatste proef. De dag winst ging naar Gert Krestinov (MX1) en Neville Bradshaw (MX2).

Nicolas Aubin - Red Bull Pro Nationals Champ MX1

Eindstand Red Bull Pro Nationals MX1
1. Nicolas Aubin 255p
2. Martin Barr 234p
3. Gert Krestinov 219p
4. Stephen Sword 167p
5. Alex Snow 149p

Nicolas Aubin : Natuurlijk is dit goed, na een niet zo goed begin van het seizoen ging het rijden als maar beter in het midden van het seizoen. Ik ben best heel blij dat ik het seizoen kan eindige met een titel. Het is goed om deze titel te hebben en volgend jaar met het zelfde team samen te werken. Ik miste al twee titels dit jaar, ik was kort bij de Supercross titel en in het Engels kampioenschap moest ik passen vanwege een blessure. Dit was mijn laatste kans om een titel te pakken dit jaar en ik ben erg blij deze titel te hebben gewonnen.

Neville Bradshaw - Red Bull Pro Nationals Champ MX2

Eindstand Red Bull Pro Nationals MX2
1. Neville Bradshaw 260p
2. Steven Lenoir 221p
3. Graeme Irwin 206p
4. Nathan Watson 186p
5. Jordan Booker 141p

Neville Bradshaw : Het is briljant, maar het was een pijnlijke wedstrijd. Ik wist als ik een fatsoenlijke start pakte in het kampioenschap dat de titel zeker in mijn bereik lag. Het is een moeilijk seizoen geweest en ik met het team hebben het dan ook nooit opgegeven. Dit maakte al het harde werk de moeite waard was geweest.

Foto : Red Bull Pro Nationals
Tekst : @Kris…