Laat kerstgeschenk: Enduro Illustrated

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Yep, plichtsgetrouw hebben we toch nog voor iedereen een gepast cadeau gevonden. Bloed zweet en tranen heeft het gekost, maar iedereen vond uiteindelijk wel wat leuks onder de boom. Dat verdient een geschenk voor jezelf vinden wij!

Elke off-road of enduro-liefhebber doet zichzelf een waanzinnig plezier met ‘Enduro illustrated’. Een glossy op een 116 pagina’s zwaar papier waarin de Engelse fotojournalist Jonty Edmunds het voorbije endurojaar eert. Behalve fantastische foto’s vind je er ook een terugblik op de verschillende WEC manches, commentaar en interviews over de 8 ronden van het WK enduro en de ISDE in Portugal. De 2009 enduro wereldkampioenen Mika Ahola, Johnny Aubert en Ivan Cervantes komen aan bod met hun eigen kijk op het voorbije seizoen in ‘We three Kings’.  In ‘The gallery’ krijg je een selectie over 38 pagina’s met de meest spectaculaire, meest onverwachte en meest emotionele beelden. Alle teksten in ‘Enduro Illustrated’ zijn in het Engels.

Voor meer previews van het magazine kijk op www.enduro-illustrated.com

Ook het ontwerp van dit magazine mag er wezen en de cover werd afgewerkt in 350 grams gelamineerd papier. Kotom een leuk en inspirerend bewaarnummer waar je met plezier naar grijpt als je zelf de motor niet op kan.

Je kan dit magazine bestellen via www.enduro-illustrated.com De prijs inclusief verzending naar Nederland of België is 14 Euro. Gezien de kwaliteit en de productie is dat zeker niet overdreven. Wij hebben meteen ook Enduro Illustrated 2008 besteld.

Credit foto’s: Jonty Edmunds

Uw reacties