Dennis Dierckx naar RX Team

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ranstenaar Dennis Dierckx zal in 2010 de kleuren van het RX-team verdedigen in zowel de Internationale wedstrijden van de BMB als in het Inter-kampioenschap van de VMCF.

Dennis Dierckx: “Tijdens één van de laatste wedstrijden van vorig seizoen raakte ik aan de praat met Bart Roossens van het RX team. Bart had net te horen gekregen dat Jurgen Wybo de VMCF zou verlaten en zat dus zonder rijder bij de Inters. Van het één, kwam het ander en zo zijn we rond de tafel gaan zitten. Zodoende start ik dit seizoen in de kleuren van het RX team. Aangezien het team mij de vrijheid liet mijn eigen motor te kiezen, blijf ik op een Honda CRF 450 zitten. De motor wordt onder handen genomen door de technische staff van LS Motors Honda, die mij ook blijven steunen in mijn BK-campagne.”

“Double D” lichte ook zijn sportieve ambities voor 2010 even toe: “Mijn val in  de BK-wedstrijd in Nismes vorig seizoen hield me een tijdlang uit roulatie, waardoor de VMCF-titel mij ontglipte. Spijtig maar dat hoort nu eenmaal bij motorcross. Dit jaar mik ik terug op de VMCF-titel bij de Inters MX1. Al weet ik dat de titelstrijd met concurrenten als David Segers, David Cools en Maarten Govaert niet zonder slag of stoot zal verlopen. Daarnaast ga ik voluit voor een top 10 klassering in de MX Pro Series. Naast het BK rijd ik ook nog een paar BMB klassiekers zoals de openingswedstrijd in Lommel en de Internationale cross van de Molenbergen in Wuustwezel.”

LEES MEER  Een Supercross in Luxemburg voor het goede doel

Foto: CDS

Uw reacties

Ook te lezen