Dennis Ulrich wint in Goes

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De duitser Dennis Ulrich (Honda) heeft zaterdagavond in Goes de Finale bij de inters gewonnen. Ulrich reed van start tot finish aan de leiding en won de race. Mike Kras werd tweede en Jeffrey Meurs werd derde.

Jurgen Wybo werd pas negende na een moeilijke race.

Bij de MX 1  kwam Maarten Govaert, die vrijdag won in de superregiofinale, in de training zwaar ten val na de triple. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis met een sleutelbeenbreuk. Die finale werd gewonnen Door Andries Dijns voor Tim Govaert en Jerome Hurtevent. Jason Van Daele werd mooi vierde.

Bij de 85cc ging de overwinning net als vrijdag naar Micha Boy de waal voor onze landgenoot Brent van Doninck. Nancy van de Ven, zusje van Rinus, versloeg alle mannelijke tegenstanders en werd winnaar in de 85cc kleine wielen wedstrijd.

Alle uitslagen kan je hier vinden

Uw reacties