Fotoreportage: BMB kampioenen bekroond

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het voorbije weekend vond de traditionele BMB prijsuitreiking plaats in Taverne De Griffel in Tessenderlo. Heel wat bekend off-road volk op het appel, want de Belgische kampioenen en Joël Robert Trophy laureaten in de motorcross mochten er hun beker, medaille en getuigschrift in ontvangst nemen. Daarnaast werden ook de Coupe de l’Avenir laureaten in de bloemen gezet. De 18-jarige Maxim Warenghien -die tweede werd in het Jeugd WK Trial- ging verdiend aan de haal met de beloftevolle Jongere trofee. MX-columnist én wereldkampione Sidecar Joris Hendrickx kreeg het Gouden Stuur. Dat is de hoogste sportive onderscheiding van de BMB met ronkende namen als Stefan Everts en Joël Smets op de erelijst. Dirk De Coster verzorgde een fotoreportage van deze avond.

[nggallery id=25]

LEES MEER  Gallery: Zwarte Cross vanuit Varsseveld

Uw reacties

Ook te lezen