Wijzigingen WK Motorcross kalenders

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De FIM maakte gisteren enkele veranderingen in de MX WK kalenders bekend. De GP van Letland in Kegums wordt vervroegd van 17 en 18 juli naar 26 en 27 juni. Tijdens de Letse GP komen ook de veteranen in actie. Door het verplaatsen van Kegums sluiten de Duitse GP in Teutschenthal (één week eerder) en de Zweedse GP, één week na de GP van Letland wel mooi bij elkaar aan. Dat scheelt als je toch al in de buurt bent.

In het WK MX3/EK MX2 verdwijnt de Deense GP -die op 29 augustus in Randers gepland stond- van de kalender.

De eerste Duitse GP in het WK zijspancross  van 11 juli verhuist dan weer van Reutlingen naar Strassbessenbach.

Credit foto: CDS

LEES MEER  Kawasaki bevestigt eindelijk komst Monticelli

Uw reacties