FOTO: De 2010 look van Philippaerts en Paulin

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De Yamaha Monster Energy MX Teams voor 2010 werden vandaag voor het eerst in publiek getoond. Kwestie van het rebelse karakter van hoofdsponsor Monster Energy te benadrukken, kregen de fabrieks YZ450 en YZ250 een speels, nieuw kleedje.

In de MX1 rekent Yamaha op de revolutionaire YZ450FM en ex-wereldkampioen David Philippaerts. Voor het eerst sinds 2005 zal het Yamaha-Rinaldi team ook uitkomen in de MX2. Gautier Paulin die vorig jaar derde werd in het WK MX2 is Yamaha’s grootste hoop om de titel te pakken in de kwartlitersklasse. Naar goede gewoonte zijn de fabrieks Yamaha’s weer echte juweeltjes. Kijk en geniet!

Credit foto’s: Yamaha Racing

[nggallery id=34]

LEES MEER  MXGP Loket: de live timing

Uw reacties

Ook te lezen