X

Blessure voor Marvin van Daele

Marvin van Daele nam dit weekend deel aan de VMCF wedsrijd in Koningshooikt : Na een sterke eerste reeks nam Marvin ook in de tweede reeks weer een kopstart. Dadelijk kon hij een kloof slaan met zijn achtervolgers maar bij de afsprong schoof zijn voorwiel weg en kwam hij ten val. Hij kon dadelijk terug rechtkomen maar de achtervolgende piloten zagen hem echter niet achter de afsprong en konden hem niet meer ontwijken Gevolg was een zware valpartij en Marvin moest naar het ziekenhuis afgevoerd worden. Men vermoedde eerst een bovenarmbreuk maar na de eerste onderzoeken kon dit uitgesloten worden.

Vandaag bleek na de nodige onderzoeken dat zijn bicepsspier gescheurd is. Dit kon enkel heelkundig opgelost worden en vanavond onderging Marvin al de operatie.
Eerste gesprek met dokter wees al uit dat herstel toch enkele weken zal duren maar zoals we Smarry ondertussen al kennen zal hij zich niet zo snel laten intomen. Momenteel moet hij wel hevige pijn ondergaan en wachten we het verslag van de dokter af. We houden jullie zeker op de hoogte!

Credit foto: CDS