X

Laatste items van Sven Nys, Stefan Everts, Tony Cairoli, Ken De Dycker en Bart Wellens worden NU geveild, wees er snel bij!

Gisteren 16 juni  is het laatste luik van de Pictures4health veiling voor het goede doel van start gegaan op e-bay. Pictures4health is een groots opgezet liefdadigheidsproject dat via ‘Make a Wish New Zealand’ en  Het Oliva fund (www.olivia.be) ernstig zieke kinderen  steunt. In het kader van Pictures4health bracht sportfotograaf Stefan Geukens een uniek fotoboek getiteld Blink of an eye uit. Daarnaast organiseerden Geukens en zijn team op 23 september vorig jaar een onvergetelijk evenement dat feestelijk de lancering van Blink of an eye vierde. Aansluitend vonden ook een aantal on-line veilingen plaats waarbij unieke collector’s items van topsporters werden aangebode. Zowel de verkoop van het boek als de veilingen brachten al heel wat geld in het laatje voor de goede doelen.

Altijd al gedroomd van een motorcross GP-trofee op de kast? Grijp nu je kans!

Nu wordt dan het laatste, maar zeker niet het minste, deel te koop aangeboden. Wie op e-bay de letters P4H intikt, krijgt alle foto’s van de items te zien. Hieronder een overzicht van de topstukken:

  • Drievoudig wereldkampioen motorcross Tony Cairoli stelde zijn kledij ter beschikking waarmee hij vorig jaar wereldkampioen MX 1 werd in Lierop.
  • Max Nagl schonk een originele Red Bull helm en een race shirt.
  • Ken De Dycker gaf zijn racebroek, raceshirt en boots waarmee hij vorig seizoen de GP MX 1 van Lierop won.
  • Veldrijders Bart Wellens, Sven Nys en Sven Van Thourenhout en enkele anderen uit het veldrijderswereldje stelden hun koersuitrusting  ter beschikking van de veiling.
  • Voetbalclub Westerlo gaf een voetbaluitrusting voorzien van alle handtekeningen van hun spelers.
  • Superbike piloot Max Neukirchner schonk een origineel racepak, een echt collecters item voor de snelheidsfans.

Maar de grootste motorcrosser aller tijden spant de kroon met zijn geschonken items.Niemand minder dan 10-voudig wereldkampioen Stefan Everts schonk collecters items die zijn hele carrière weergeven: Helmen, racebroeken, raceshirts, unieke t-shirts, trofeeën, enz.

Stefan Everts en Stefan Geukens, die gedurende jaren intensief samenwerkten, beslisten in samenspraak om de helft van de opbrengst die de Everts collectie in het laatje brengt te schenken aan Everts and Friends, de charity race die doorgaat op 21 juli en fondsen inzamelt voor: Een hart voor Limburg, Make A Wish Belgium-Vlaanderen, Begeleidingscentrum Ter Heide en Fondation Kriibskrank. Deze unieke stukken zijn nog nooit te koop aangeboden en zijn voor verzamelaars een buitenkans.Laat deze kans niet onbenut en doe een bod op deze zeldzame items.

Een selectie van de te veilen Pictures4Health items.