X

Win exclusieve dag met Herlings en De Reuver

Heb je altijd al willen weten hoe ervaren professional Marc de Reuver zich voorbereidt op een race of ben je benieuwd hoe het jonge toptalent Jeffrey Herlings in het Red Bull talententeam wordt begeleid en wat hem de grootste kick geeft als hij crosst? Dan is Red Bull Under My Wing voor jou!

Woensdag 15 september is de dag dat motorcrosstalent uit Nederland op circuit De Lansard in Veldhoven de kans krijgt een dag lang te leren en crossen met Marc de Reuver en Jeffrey Herlings tijdens Red Bull Under my Wing.

Wat moet je doen om deel te nemen aan Red Bull Under my Wing?

Red Bull is op zoek naar 24 motorcrossers van 15 jaar of jonger, die in de 65cc of 85cc klasse rijden (zowel grote als kleine wielen kunnen meedoen). Vind jij dat je een dag onder de vleugels van Jeffrey en Marc verdient? Maak dan nu een filmpje van 1 minuut waarin jij laat zien hoe goed jij je motor beheerst en waarom juist jij door Marc en Jeffrey geïnspireerd wilt worden! Upload je filmpje op YouTube.nl met als titel ‘Red Bull Under my Wing + je naam’ voor zondag 29 augustus en stuur een mail met de link erin naar, (redbullundermywing@nl.redbull.com). Alle filmpjes worden geplaatst op http://www.motorcrossplanet.nl/ en www.keesdeomroeper.nl .

Samen met Nederlands bondscoach Leon Giesbers en Arno van den Brink van motocrossplanet.nl maakt Red Bull de uiteindelijke selectie. Op 1 september hoor jij of je op 15 september een dag gaat leren, crossen en genieten met motorcrosshelden Marc en Jeffrey!

Credit foto: Ray Archer