Raceltaten 15/08

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ook de VLM Inters streden vandaag voor kampioenschapspunten. In Rijkevorsel deden Jelle Grade en Jonathan Banken beiden een goede zaak in hun respectievelijke klassen. De Luikenaar kon in de eerste reeks zelfs Grade kloppen voor de reekszege.  Met nog drie wedstrijden te gaan telt MX1 leider Grade 46 punten voorsprong op streekgenoot Kenny Janssens. Bij de Inters MX2 heeft Jonathan Banken heeft op zijn beurt 67 punten voorsprong op Marco Briers.

Uitslagen VLM Rijkevorsel:

Inters Open reeks 1: 1. Jonathan Banken, 2. Jelle Grade, 3. Marco Briers, 4. Ronny Van Hove, 5. Tom Cuyvers, 6. Sven Wouters, 7. Wesley Verheyen, 8. Glenn Berghmans, 9. Sven Scheynen, 10. Jurgen Bijnens

Inters Open reeks 2: 1. Jelle Grade, 2. Kenny Janssens, 3. Jonathan Banken, 4. Wesley Verheyen, 5. Marco Briers, 6. Ronny Van Hove, 7. Jurgen Bijnens, 8. Sven Wouters, 9. Glenn Berghmans, 10. Tom Cuyvers

Eindstand Inters MX1: 1. Jelle Grade, 2. Sven Wouters, 3. Tom Cuyvers, 4. Kenny Janssens, 5. Glenn Berghmans, 6. Sven Scheynen, 7. Tom Coeckelbergs, 8. Kevin Nolmans, 9. Gunther Truyens, 10. Gerry Van Den Brande

Eindstand Inters MX2: 1. Jonathan Banken, 2. Marco Briers, 3. Wesley Verheyen, 4. Ronny Van Hove, 5. Jurgen Bijnens, 6. Jelle Verbruggen, 7. Lode Van Vlasselaer, 8. Yannick Hannes, 9. Kristof Peeters

Eindstand Inters B Open: 1. Jurgen Vervloessem, 2. Jimmy Van Thillo, 3. Kevin Van Der Weehe, 4. Jeroen Thijs, 5. Kevin Cockheyt

In het Vlaams-Brabantse Huldenberg streden de MCLB Inters voor kampioenschapspunten.  Geen verrassingen bij de Inters MX1 waar Steve Seronval met alweer een dubbele reekszege resoluut op weg lijkt naar de titel.  Streekrijder Steven De Strijcker nestelde zich tussen Seronval en Descamps op een tweede plaats. Bij de Inters MX2 was Kenny Dult de sterkste. Dult , Wybo en Van Hoe eindigden met gelijke punten maar de MX2-zege van de Speedexpress rijder in reeks 2 gaf  de doorslag. Bij de Inters B bleek Deleersnijder veruit de sterkste. Met een tweede en derde plaats algemeen in de reeksen maakte de Zultenaar indruk.

Jurgen Wybo moest nipt de duimen leggen voor rivaal Kenny Dult.

Jurgen Wybo moest nipt de duimen leggen voor rivaal Kenny Dult.

Uitslagen MCLB Huldenberg:

 

Inters Open reeks 1: 1. Steve Seronval, 2. Jaimy Deleersnijder, 3. Glenn Baert, 4. Torpjurn Van Hoe, 5. Jurgen Wybo, 6. Kenny Dult, 7. Christophe Descamps, 8. Steven De Strijcker, 9. Gregory Demuynck, 10. Eric Siriez

Inters Open reeks 2: 1. Steve Seronval, 2. Kenny Dult, 3. Jaimy Deleersnijder, 4. Christof Godrie, 5. Jurgen Wybo, 6. Steven De Strijcker, 7. Torpjurn Van Hoe, 8. Christophe Descamps, 9. Bart Bonnewijn, 10. Adri Vandersanden

Eindstand Inters MX1: 1. Steve Seronval, 2. Steven De Strijcker, 3. Christophe Descamps, 4. Christof Godrie, 5. Glenn Baert, 6. Bart Bonnewijn, 7. Adri Vandersanden, 8. David Vantornout, 9. Gregory Demuynck, 10. Jurgen Paepe

Eindstand Inters MX2: 1. Kenny Dult, 2. Jurgen Wybo, 3. Torpjurn Van Hoe, 4. Bjorn Blauwers, 5. Steven De Beule, 6. Eric Siriez

Inters B Open: 1. Jaimy Deleersnijder, 2. Neal Deconinck, 3. Junior Decouter, 4. Jelle Van De Walle, 5. Ewout Meyers, 6. Kim De Cock, 7. Randy Schaubroeck, 8. Henk Goderis, 9. Dennis Van Hul, 10. Steven De Baere

Foto Credits: Plan-B, CDS Images

Uw reacties