X

Uniek, tijdelijk mini MX-museum in Orp-le-Grand!

Het circuit van de Kleine Gete (Orp-le-Grand) was door de loop der jaren getuige van heel wat spannende en spectaculaire duels. Belgische kampioenen van Réne Baeten, Roger De Coster, Joël Robert, Jaak Van Velthoven, Gaston Rahier,  André Malherbe, André Vromans over Eric Geboers, Marc Velkeneers, Georges Jobé, Peter Dirkx, Marnicq Bervoets, Joël Smets, Stefan Everts, Steve Ramon, Clément Desalle en Nick Triest maakten er het mooie weer. Op de erelijst van het kleine Namen staat het dan ook vol moet klasbakken!

Om deze rijke geschiedenis onder de aandacht te brengen hebben Edmond Detry, AMC Orp en MXM de handen in elkaar geslagen voor een uniek ééndags motorcross museum: “MX made in Belgium.” Loop dus zondag in Orp-le-Grand zeker eens langs in de MXM trailer!

Je kan er unieke motocross collector’s items zien van o.a.  Stefan Everts, André Malherbe, Joël Smets, Eric Geboers, Georges Jobé, Clément Dealle en Steve Ramon. Zeker de moeite,  bovendien is de inkom gratis. En wie even wil gamen kan in de trailer zijn hartje ophalen op de Game Mania X-Box 360 consoles.