X

Cobra Minicycles nu ook in Nederland

Zoals jullie hier kunnen lezen waren we niet zo lang geleden behoorlijk onder de inruk van de Cobra Minicycles. Bo-motoroil (Zuid-Nederland) en Rima Racing Products (Noord-Nederland) introduceren deze succesvolle jeugdcrossers nu op de Nederlandse markt. Cobra motoren produceert premium race – klare, mini – crossmotoren voor de jeugd. In de mini – categorie 50 en 65cc is Cobra zelfs toonaangevend met vier ijzersterke modellen. Cobra’s hebben meer dan 45 nationale titels gewonnen sinds het bedrijf werd opgericht in 1993.

Op dit moment zijn er 4 modellen leverbaar de Cobra CX50 Junior voor de allerkleinsten, de Cobra CX 50 Senior, de Cobra CX50 Big Wheel en de CX65 kleine wielen, in 2011 wordt daar aan toegevoegd de CX65 Big Wheel, een prototype is hiervan reeds in Nederland en kan op aanvraag worden getest.

Cobra heeft een unieke set mogelijkheden die moeilijk zijn te evenaren, op basis van behoefte en het verlangen naar prestaties. Cobra ontwerpt en produceert de meeste componenten zelf, met inbegrip van frames en motoren. Dat stelt Cobra niet alleen in staat om te innoveren op ontwerpen, maar ook het vertrouwen om achter de producten te staan, zoals blijkt uit de nieuwe frame en Wiel Garantie.

Cobra kan alles doen, van de ontwikkeling tot werken tot aan de opbouw, van kunststof mallen voor de kappen tot het produceren van eigen wielen. Deze mogelijkheden zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de Cobra altijd de meest capabele – en de snelste – minicrosser in de wereld is en blijft. Een uitgebreide serie tunings delen is op aanvraag leverbaar onder de naam CARD componenten.

Voor meer info raadpleeg de website van COBRA. In België wordt Cobra verdeeld door TM Racing.