X

Cyril Genot & Thomas Van Erum naar Motorsport Future

Motorsport Future heeft pas zijn nieuwe rijders voor 2011 bekend gemaakt. Met Cyril Genot (11) uit Riemst, Thomas Van Erum (12) uit Borgloon kiest men duidelijk voor de jeugd. Hiermee wil men aantonen hoe belangrijk jonge rijders zijn.

Stefan Peetermans van Motorsport Future: “Het was een hele klus om alle rijders te wikken en te wegen, rekening houdend met alle aspecten
zoals leeftijd en bijhorende fysische ontwikkeling, ervaring, ingesteldheid, soort motor enz. Uiteindelijk hebben de trainers met al hun ervaring in eer en geweten een keuze gemaakt. MSF heeft dit jaar duidelijk de kaart van de jongste piloten gekozen en wil zo een signaal geven dat de jeugd nog steeds de toekomst van het motorcross is.”

Zowel Thomas als Cyril zijn heel blij met deze kans en zien het helemaal zitten. Thomas zei: “Ik vind het geweldig dat ik door MSF geselecteerd ben! Ik zal mij dan ook 200% inzetten om niemand teleur te stellen!” En Cyril sloeg bijna aan het zingen: “Wauw, yoepie, yes, olé, …..  Ik ben echt super blij dat ik gekozen ben. Dank u allemaal !”

Hieronder zie je Cyril, die het afgelopen seizoen in de KNMV reed, in een filmpje dat hij voor Red Bull Under my wing maakte: