X

Deelnemerslijst Supercross Stuttgart

Op 12 en 13 november vindt de SX van Stuttgart plaats, de eerste ronde van het ADAC Supercross kampioenschap. Van Nederlandse zijde springt vooral Rinus Van de Ven in het oog! Rinus zal uitkomen in de SX1 voor Sarholz op een KTM SX-F 350. Ook Yentel Martens zien we deze winter weer terug indoor. Yentel boekte vorige winter iedere wedstrijd vooruitgang en de Lommelaar amuseerde zich goed in Duitsland.

Echte SX-toppers zijn er niet, maar het deelnemersveld biedt opnieuw voldoende spankracht om er leuke wedstrijden van te maken!
De Amerikanen met kampioen Jason Thomas op kop zijn in ieder geval goed vertegenwoordigd: Ryan Clark, Brock  Sellards, Matt Goerke, Ricky Renner, Chad Johnson, Troy Adams, Travis Sewell, Teddy Maier, Jeff Alessi, Jacob Saylor, Weston Peick, Tevin Tapia en Tiger Lacey. Van Europese zijde wordt het verder uitkijken naar de Fransen Florent Richier, Loic Rombaut, Khounsith Vongsana en Cedric Soubeyras. De Duitsers rekenen op Dani Siegl, Marcus Schiffer en Stefan Ludwig.

Klik hier om de volledige SX1 lijst te bekijken.

Credit foto: Ronnysfoto