X

Hallelujah: JT Racing is terug!

JT is back! En dan hebben we het niet over de oldschool kampioen met dezelfde initialen: Jefke Teeuwissen. Het legendarische JT Usa komt volgend jaar met een knappe retro collectie. In Las Vegas wordt de 2011 collectie dit weekend voorgesteld, maar ook in Bercy was JT nadrukkelijk aanwezig met de legendes Jean-Michel Bayle, Sébastien Tortelli en Jacky Vimond.

Toeval of niet maar uitgerekend dit weekend werden de stichters John en Rita Gregory opgenomen in de prestigieuze Motorcycle Hall of Fame! Ook oud-JT iconen zoals Danny LaPorte, Ron Lechien, Broc Glover, Chuck Sun, Donnie Hansen en Jim Gibson waren aanwezig. De kleding van JT Racing USA brengt een eerbetoon aan de meest opmerkelijke ontwerpen van het merk dat zo vaak de toon zette in de jaren ’70, ’80 en ’90. Toch gaat het om veel meer dan looks alleen. Het gaat ‘m bij JT ook om kwaliteit, vernieuwing van materialen en functionaliteit. Net zoals het originele merk dat deed vroeger! JT zal dan ook nu weer een pionier zijn gekoppeld aan een cleane, eigen stijl.

De collectie die straks in de winkels ligt zal behalve broeken, shirts en handschoenen ook een helm bevatten. Als het van JT afhangt is het merk weer klaar om geschiedenis te schrijven!

Credit foto’s: CDS