X

Ook Ashley Greedy en Adam Chatfield in Goes!

Stichting Motorsport Zeeland maakte vandaag bekend dat ook Ashley Greedy (20) en Adam Chatfield (23) worden toegevoegd aan het Inters deelnemersveld in Goes. Door de komst van de twee Britten zal de strijd voor winst en de podiumplaatsen feller dan ooit zijn!

Greedy is de man in vorm in het Duitse SX2-kampioenschap. Enkele weken terug kroonde de jonge Engelsman, die ook vertrouwd is met Goes, zich tot prins van Munchen. Hij staat ook ruim aan de leiding in de tussenstand van het Duitse SX-kampioenschap. Met Greedy staan ondertussen maar liefst drie rijders uit de top-5 van het Duitse indoorkampioenschap aan de start in de Zeelandhallen want ook Dennis Ullrich en Jack Brunell hadden al eerder toegezegd. Zware concurrentie dus voor onze Nederlandse thuisrijders.

Adam Chatfield is een jonge Engelsman die al heel wat Amerikaanse ervaring heeft opgedaan. In de States haalde hij al een top-10 plaats maar hij heeft ook in Europese Supercrossen zijn kunnen al bewezen. Voor wie de volledige deelnemerslijst wil nalezen: http://www.smz.nl/pages/deelnemers2011.html

Credit foto: Niklas Stange