X

Mad Skills MX review: simply geweldig!

De leukste spellen zijn vaak de meest eenvoudige. Mad Skills Motocross van Turborilla is zelfs geen consolespel, maar een app voor Iphone of Ipad. Wij speelden Mad Skills op de Ipad.

Op het eerste zicht lijkt de game een belediging voor al wie de laatste 15 jaar wel eens een computerspel heeft gespeeld. Want Mad Skills ziet er kinderlijk eenvoudig uit met een 2D-landschap en een zeer eenvoudige bediening: gas, rem, balans naar voor of naar achter een ‘boost’ knop. Eigenlijk is dit een pure arcade-game met een verrassend realistische game engine. Alles draait om evenwicht en om te winnen en de 52 verschillende circuits te doorlopen, moet je heel nauwkeurig rijden. Heel erg verslavend en big fun! Bekijk hieronder de trailer:

Nog leuker wordt het als je vrienden uitdaagt en de multiplayer modus probeert. Behalve een carrière-modus met twee niveaus Amateur en Pro en 4 verschillende klassen kan je ook individuele races rijden. Voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten, Mad Skills Motocross kost 1,59 euro in de App store. Klik hier voor meer info.