X

Searle verlengt contract met Monster Energy Pro Circuit Kawasaki

Tommy Searle zal in 2012 en wellicht ook in 2013 de kleuren van Team CLS of het Monster Energy Pro Circuit Kawasaki Team blijven verdedigen. In 2012 krijgt de Engelsman nog een laatste kans op de wereldtitel MX2. Het jaar daarna moet hij onherroepelijk de overstap naar de MX1 maken. Ook Max Anstie blijft in 2012 in de kleuren van CLS uitkomen.

Tommy Searle: “Ik ben blij om nog een jaar bij te tekenen bij het CLS Monster Energy Pro Circuit Kawasaki team. Ik geloof in het team en apprecieer wat ze allemaal voor mij hebben gedaan. Tegelijkertijd kijk ik nu al uit naar een nog succesvoller seizoen volgend jaar. De motorfiets is geweldig en het team stopt nooit met de doorontwikkeling ervan. Daar was ik diep van onder de indruk. Maar mijn focus komt vanaf nu op de tweede helft van het GP-seizoen te liggen.”

Jean-Jacques Luisetti: “Ik ben heel tevreden dat we volgend jaar gewoon blijven verder werken met Tommy en Max Anstie. Iedereen weet immers dat Tommy een van de toppers in de MX2 is. Ik ben dan ook dan ook trots dat hij voor CLS gekozen heeft terwijl er aanbiedingen van andere teams op tafel lagen. Hij zal zich totaal focussen om wereldkampioen MX2 te worden. Daarom zal hij volgend jaar geen Supercrosswedstrijden rijden in de VS, op die manier willen we zeker zijn dat hij op tijd klaar is voor de start van het GP-seizoen. Samen met Mitch Payton (Pro Circuit-baas nvdr) en Kawasaki hebben we één doel: de wereldtitel MX2.  Naast Max en Tommy in de MX2 zullen we volgend jaar ook een MX1 rijder hebben, wiens identiteit later onthuld zal worden.”
Foto Credit: Kawasaki Racing/Sarah Guttierez