X

Desalle gemotiveerd voor Letse GP

Clément Desalle ziet de Letse GP van dit weekend in Kegums hoopvol tegemoet. Desalle heeft zelfvertrouwen geput uit zijn podiumplaats (3e) in de Duitse GP.

Er is wat tijd overgegaan vooraleer ik accepteerde wat mij overkomen is met die blessures. Toch ben ik vrij tevreden over mijn resultaten in Teutschenthal en het feit dat ik daar terug op het podium stond” zegt de Rockstar Energy Suzuki-rijder.

De Waal trekt met de nodige verwachtingen naar Letland. “Als het gevoel op de motor goed zit, zal ik snel zijn” voorspelt Desalle. Maar hij voegt er meteen bij dat hij dat pas kan ervaren na een aantal ronden op het circuit. Niettemin klinkt Desalle optimistisch: “We hebben een goede basisafstelling op de motor en daar ben ik erg tevreden over. De afgelopen twee jaar was ik telkens snel in Kegums en ik hoop dat dit nu ook het geval is.

Twee jaar geleden boekte Desalle, toen nog op de LS Motors Honda, in Kegums zijn eerste manche-zege in een GP. Vorig jaar won Desalle de Letse GP met een eerste en tweede plaats in de manches.

Foto Credit: Suzuki Racing/Ray Archer