X

Strijbos vervangt Ramon in resterende GP’s

Nadat Steve Ramon zich zaterdag tijdens de kwalificatierace voor de Belgische GP zwaar blesseerde zal Kevin Strijbos de West-Vlaming vervangen bij Rockstar Energy Suzuki.

Voor de 25-jarige Wuustwezelnaar betekent een terugkeer in een vertrouwde omgeving want eerder reed Strijbos al van 2003 tot 2007 voor het team van Eric en Sylvain Geboers.
Strijbos maakt dit weekend zijn rentree op het circuit van Loket. Een omloop waarop hij in 2005 de RM-Z 450 zijn allereerste GP-zege gaf. Ook in 2007 won Strijbos de Tsjechische MX1 GP in Loket.  Strijbos zal de laatste vier GP’s van het seizoen in de Rockstar Energy Suzuki-kleuren afwerken.
Na een test afgelopen dinsdag toonde Strijbos zich alvast enthousiast. “Dit is een geweldige kans voor mij” zei Strijbos “Ik had dit seizoen een aantal moeilijke weekends en ook andere problemen, maar dit is een fantastische kans om te tonen wat ik nog waard ben.”
Strijbos keerde deze week na vier jaar terug naar het hoofdkwartier van het Rockstar Energy Suzuki-team in Lommel. “Het was alsof ik terug thuis kwam” zei Strijbos. “Eigenlijk was er niks veranderd, ik hoop dat ik dit weekend het team kan belonen voor hun vertrouwen in mij.”
Foto Credit: Suzuki Racing /Ray Archer