SX Goes gaat toch door op 13, 14 januari!!!!

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

 

Organisator Stichting Motorsport Zeeland (SMZ) werd enkele weken geleden gedwongen “om de wedstrijd te staken”. Met het begrotingstekort van dat moment was het onverantwoord om van start te kunnen gaan.Achter de schermen is er hard gewerkt om toch de doorstart te kunnen maken. Na een aantal zenuwslopende weken bleek dat SMZ niet alleen stond in hun mening dat de SUPERCROSS GOES niet verloren mag gaan.

Uit de vele overweldigende reacties zijn een aantal relaties van SMZ direct verantwoordelijk voor de doorgang van de Supercross Goes 2012 op de vertrouwde datum zoals gepland was 13 en 14 januari in de Zeelandhallen te Goes. Technisch Detacheringsbureau Otter-Westelaken uit Veghel stapt in als sponsor om hun doelgroep via de supercross te bereiken. Met vele vestigingen door heel Nederland wordt dit zeer binnenkort uitgebreid met een vestiging in de provincie Zeeland. Rabbit Racing uit Elshout Officieel Kawasaki dealer, zeer zeker geen onbekende in de supercross, stapt ook in als sponsor. Zeelandhallen Goes, in combinatie met de Supercross al jaren een begrip in Zeeland investeert flink in de Supercross Goes 2012. De Gemeente Goes alsmede de Provincie Zeeland hebben de toezegging gedaan voor hun participatie voor de 20e editie van de Supercross 2012.

Dit gaf de SMZ direct de gelegenheid om door te gaan naar de FINALE, het op de kaart zetten van het jubileum; de 20e editie van de SUPERCROSS GOES 2012.Het bestuur van SMZ is diep onder de indruk en zeer dankbaar. Nu het startsein is gegeven zullen alle sponsoren benaderd worden welke al jaren lang verbonden zijn aan de Supercross Goes. We hopen van harte dat allen deel uit willen maken van de jubileum editie 2012.

Meer info op: www.smz.nl

Uw reacties

Ook te lezen

 • VIDEO: Highlights ProMotocross Mount Morris 2024

  VIDEO: Highlights ProMotocross Mount Morris 2024

  De vierde wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship werd verreden in Mount Morris. Jett Lawrence (450MX) en Ty Masterpool (250MX) wisten de zeges te veroveren. Bekijk hier …
 • Jett Lawrence sluipt dichterbij na zege

  Jett Lawrence sluipt dichterbij na zege

  Met twee manche overwinningen heeft Jett Lawrence de vierde wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship gewonnen. De Honda-rijder wist Chase Sexton (3-2) en Hunter Lawrence (2-3) voor …
 • Masterpool wint maar Deegan doet goede zaken

  Masterpool wint maar Deegan doet goede zaken

  Een verrassing in Mount Morris want Ty Masterpool heeft de vierde wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 250MX gewonnen. De Kawasaki-rijder werd tweede en eerste waarmee hij …
 • VIDEO: Qualy Highlights MXGP Italië 2024

  VIDEO: Qualy Highlights MXGP Italië 2024

  Tijdens de tiende Grand Prix van het seizoen starten Liam Everts (MX2) en Tim Gajser (MXGP) vanaf de pole-positions. De KTM-rijder wist in de laatste ronde de leiding over te …