X

Nieuwe motorcross DVD’s van Duke Video.

De Britse DVD-uitgever Duke Video is gespecialiseerd in Motorsport DVD’s. De catalogus van het op het eiland Man gevestigde bedrijf is vooral gevuld met wegrace-titels maar ook motorcross komt ruim aan bod. De beelden op de Duke DVD’s zijn van hoge kwaliteit. Met het oog op de nakende eindejaarsfeesten bracht Duke een aantal nieuwe motorcross DVD’s uit.

Liefhebbers van de GP’s komen ruimschoots aan hun trekken met  de World Motocross Review 2011 van Duke Video. Op 2  DVD’s krijg je de 15 GP’s van zowel de MX2- als de MX1-klasse te zien. Van elke verreden manche zie je nog eens de hoogtepunten. Bovendien krijg je ook een onboard-ronde van elk circuit te zien. Daarnaast zijn er nog interviews. De DVD’s zijn voorzien van live-commentaar door Paul Malin. In totaal krijg je meer dan 7 uur motorcross van het allerhoogste niveau te zien op deze GP.
Met de DVD Monster Energy Motocross of Nations 2011 kan je de spannende editie van ‘s werelds grootste motocrosswedstrijd nog eens herbeleven. Je krijgt ruime samenvattingen van de drie spannende manches te zien. De crashes van de Italianen, de pech van de Fransen, de triomf van Team USA en het moedige rijden van de Belgen…  De hoofdrolspelers van deze MXoN komen uitgebreid aan het woord in interviews na de manches. Ook deze DVD is voorzien van commentaar door Paul Malin.
Zowel de World Motocross Review 2011 als de Monster Energy Motocross of Nations 2011 DVD zijn zowel geschikt voor PAL als NTSC DVD-spelers.
Wie op  zoek is naar een geschikt Sinterklaas- of Kerstgeschenk voor een motorcrossfan kan terecht op de site van Duke Video. Naast deze twee DVD’s vindt je er tientallen andere motorcross DVD’s.
Foto: Duke Video