X

Roy Gijsel naar DRS/FMX4Ever

Nicolas Stampaert, zaakvoerder van Dirt Racing Supply, kon vandaag met groot nieuws uitpakken. Dirt Racing Supply en FMX4 Ever slaan handen in elkaar om in 2012 een nieuw team te vormen. De kopman van deze nieuwe formatie wordt Roy Gijsel. Een mooi, vroeg verjaardagsgeschenk voor de rappe Zeeuw die op 2 december 21 wordt.

Daarnaast zal het team ook uitpakken met Ron Lespoix, terug na een jaartje blessureleed, bij de inters mx2.  Ron zal het BK MX2 combineren met alle Belgische wedstrijden , enkele ONK’ss en EK’s. Ook Olivier Vandergugten blijft op post. Olvier zal eveneens het BK MX2 cominbieren met een programma dat gelijkaardig is aan dat van Lespoix. Kempenzoon Tom Van Loon staat opnieuw in voor de begeleiding van de rijders. Tom zal zelf een tiental BMB wedstrijden meepikken. Daarnaast komen ook sponsor Sam De Grom en teammanager Nicolas Stampaert in actie bij de BMB Seniors. We mogen Nicolas ook verwachten met gastoptredens in de supermoto in de Prestige klasse en in het BK enduro bij de Inters E3.

Nicolas Stampaert: “Jimmy en Nicky Verburgh van FMX4Ever lieten me weten dat ze naast hun freestyle team en KTM dealership in Zelzate ook een eigen motorcrossteam wilden opzetten. Daarna hebben wij besloten om de krachten te bundelen en ons team om te vormen tot het officiële motorcrossteam te worden van Fmx4ever-KTM. Alle onze rijders kiezen voor de BMB waar ze zijn aangesloten bij de club van Walter Haentjens: AMC Evergem.

Sportief zijn we heel blij met de komst van Roy Gijsel. Roy is heel erg gemotiveerd en reed vandaag zijn eerste meters met de nieuwe KTM SX-F 450 in Axel. Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze nieuwe sponsors: DGGD glaswerken van Sam de Grom, Red Bull en Stoica Graffix. Verder blijven Fly Racing, Von Zipper, BO Motor Oils, Multi Air luchtfilters, Barta Racing WP, Royal Hills Experience, Racetech en Afam het team trouw.”

Arnaud Wauters, Belgisch kampioen bij de Nationalen MX2 in 2010, zal zich voortaan richten op de supermoto. Wauters gaat voor het JM Racing KTM van Jean Marie van Meerhaege rijden waarmee hij het BK, ONK en volledige EK supermotard zal betwistten. Daarnaast zal Arnaud zijn MX skills aanscherpen met enkele BMB crossen bij de nationalen MX1 op een KTM SX-F 450.

Credit foto: Ronnysfoto.nl