X

David Cools op Yamaha in 2012

David Cools zal in 2012 op een door CKP  bezettingswerken gesponsorde Yamaha YZ450F gaan uitkomen.

Ik had geen klagen over het Kawasaki Benelux Team of Motorshop Desmet” zegt Cools. “Maar als iemand met mijn staat van dienst een aantal voorstellen op tafel heeft liggen is het logisch dat, hij voor het financieel interessantste opteert. Paul, de patron van hoofdsponsor CKP suggereerde me om eens een Yamaha te proberen. Na een testrit op de YZ450F was ik meteen verkocht. Naast CKP doet ook Yamaha-dealer WMX uit Westerlo een duit in het zakje.
Cools’ sportieve programma blijft echter ongewijzigd. “Ik zal ook in 2012 het Belgisch kampioenschap Inters Open met het VMCF-kampioenschap combineren. Na m’n top-10 plaats in de Lotto Trophy (Cools werd 9e, nvdr) durf ik in 2012 zelfs nog iets hoger te mikken. Het BK wordt dus m’n hoofddoel waarmee ik niet gezegd wil hebben dat ik geen kampioen bij de Inters van de VMCF wil worden.
Naast hoofdsponsor CKP Bezettingswerken zal Cools in 2012 ook door volgende sponsors ondersteund worden: WMX Shop, Scott,  Van Hasselt Special Exhaust, ADF Racing Oils, DT1 Air Filters, Carosserie Quick, Dakwerken Verelst, Go De Rijcker, kapsalon Nancy en Sportmedische studio Olympia.