X

Grootse opening DVS Racingworks nu vrijdag!

Dirk Vansummeren draait al lange tijd mee in het Belgische motorcross. De symphatieke Limburger sleutelde ondermeer voor Johan Boonen en Jacky Martens vooraleer hij z’n eigen team runde. Het afgelopen seizoen prepareerde Dirk o.a. het blok van Brian Bogers die sterk presteerde in het EK 125cc. Dirk: “Om mijn ervaring zo goed mogelijk aan te wenden heb ik na een grondige voorbereiding besloten om een eigen zaak te starten. We gaan ons zowel tuning als verkoop combineren met bijzondere aandacht voor alles wat KTM is. Nu vrijdag 16 december om 20 uur opent DVS Racingworks feestelijk met een gezellige receptie, hapjes en drank. Alles er op en er aan! En na het feest gaan we er gewoon invliegen, ik heb veel goesting om onze klanten echt iets speciaal aan te bieden.”

DVS racingworks vind je in Hechtel-Eksel aan de Zandstraat 1. Bij DVS racingworks zal je terecht kunnen voor o.a. alle DT-1 producten, Progrip, het Haes racing assortiment, Doma, VHM en nog veel meer!

De kraaknette DVS Racingworks werkplaats is perfect uitgerust!

Wegbeschrijving:
-voor wie vanuit Hasselt komt: DVS Racingworks is vlakbij de autokeuring van Hechtel gelegen, vervolgens 300 meter verder links de straat  en dan na 100 m aan de rechterkant
-voor wie vanuit Lommel komt is het 300 m voor de keuring rechts in 100 m verder aan de rechterkant