X

Marvin Van Daele op V-Mac Kawasaki KX-F450!

Marvin Van Daele heeft een schitterend 2011 seizoen achter de rug met als hoogtepunten de Grand prix deelnames in Lommel (13de) en Fermo (12de) en zijn prestatie in de historische MXoN waarin hij met Team België naar de 5de plaats reed.

Deze prestaties waren een leuke extra op zijn palmares van 2011 na zijn overwinning van de Challenger Trophy en een 5de plaats in het Belgisch Kampioenschap Motorcross.  Volgend seizoen gaat Marvin een nieuwe uitdaging aan met V-Mac en Kawasaki. Het ambitieuze V-mac is  sinds enkele maanden officieel Kawasaki-dealer geworden en dat willen ze ook op sportief gebied uitdragen! ‘The Flying postman’ zal met ondersteuning van V-Mac en Kawasaki Benelux in 2012 aantreden op een Kawasaki KX-F 450.
Marvin Van Daele: “Ik ben heel tevreden met deze overeenkomst! Na een eerste testrit met de KX-F 450 was ik erg onder de indruk. Eigenlijk waren ikzelf en V-Mac er snel uit dat we wilden samenwerken, we moesten alleen even wachten op het definitieve groene licht van de belangrijkste partners in dit project. Het is tof om een nieuwe uitdaging te hebben met Kawa en V-Mac, maar ik wil ook zeker mijn sponsors van de afgelopen jaren bedanken.”

Marvin zal volgend jaar deelnemen aan het volledige Belgisch kampioenschap, daarnaast zal hij ook starten in tal van internationale wedstrijden.