X

Red Bull Pro Nationals komt naar Nederland!

De MC Federation heeft net haar Red Bull Pro Nationals kalender voor 2012 bekend gemaakt. Na een succesvol seizoen timmeren de Britten volgend jaar verder aan de weg en daar hoort ook een wedstrijd buiten kampioenschap op het vasteland bij!

Kevin Strijbos zien we volgend jaar ook in de Red Bull Pro Nationals bezig!

Red bull Pro Nationals organisator Matt Bates: “We zijn heel blij met hoe het kampioenschap zich ontwikkelt. Omdat stilstaan niet in onze aard ligt, blijven we echter verder werken. Volgend jaar gaan we ook naar Europa en daar kijk ik enorm naar uit. Dze wedstrijd zal tijdens de zomer in Nederland plaatsvinden, maar valt buiten het normale kampioenschap. Daar krijgen jullie binnenkort zeker meer over te horen! Ons hoofddoel blijft echter om een kampioenschap te maken dat voor iedereen aantrekkelijk is. Dat betekent dat we er ook alles aan doen om de Red Bull Pro Nationals te maken voor alle rijders, ook de jeugdrijders en hun families.”

Dit jaar werden Brad Anderson en Elliott Banks-Browne respectievelijk MX1 en MX2 kampioen. Volgend seizoen wordt het RBPN nog flink versterkt door de deelname van snelle mannen zoals Nicolas Aubin, Kevin Strijbos en Marc De Reuver.

28, 29 april Landrake, Cornwall
2, 3 juni FatCat MotoPark, Doncaster
7, 8 juli Canada Heights, Kent
21, 22 juli nog bevestigen, NEDERLAND
11,12 augustus Skelder Bank, Whitby
25, 26 augustus Hawkstone Park, Shropshire
22, 23 september Culham Park, Oxfordshire