X

Knaleditie Supercross Goes in de maak!

Na de moeilijke start van de 20e editie van de Indoormotorcross in de Zeelandhallen in Goes, is de Stichting Motorsport Zeeland nu volop op stoom om van de jubileumeditie een succes te maken. De inschrijvingen verlopen uitstekend en met vele bekende namen aan de start en een veranderd programma kan het publiek rekenen op spannende en spectaculaire wedstrijden.

Het woord is nu eigenlijk alleen nog aan het publiek. Daarom doet de stichting er alles aan om de wedstrijden zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen.Zo zal zaterdag 7 januari zal 13.00 uur tot 17.00 uur Rabbit Racing, een van de hoofdsponsors, met een truck en rijders op de markt in Goes staan en er zullen 50 vrijkaartjes voor kinderen worden uitgedeeld.

Ook het deelnemersveld stelt de organisatie zeer tevreden met grote namen die in het verleden al hun klasse bewezen in Goes. De meest bekende bij de internationalen zijn Deelnemers aan de interklasse: Jordi van de Wiele (Zeeuw), Jurgen Wybo, Yentel Martens, Dennis Ullrich (winnaar 2010), Jack Brunell, Ashley Greedy, Jeffrey Meurs, Rob van Vijfeijken. Veel Zeeuwen zullen uiteraard uitkijken naar de prestaties van Jordi van de Wiele.

Ook voor de andere klassen is er ruime belangstelling mede daarom heeft de organisatie en sponsoren gezorgd voor extra prijzen o.a.: In de klasse 50cc, 65ccKW, 65ccGW, 85ccKW, 85ccGW is voor de winnaar over 2 dagen een fiets te winnen beschikbaar gesteld door Kees Mathijssen tweewielers uit Poortvliet, Arjan Fase fietsen uit Sint Maartensdijk, Afwerking en onderhouds bedrijf Karelse uit Wilhelminadorp, Sloophandel P&P uit Goes en Alex Horeca exploitatie. Ook de nieuwe damesklasse mag rekenen op een extraatje nl. € 1000,- voor de snelste 3 dames over 2 dagen. In deze klasse zal Nancy van der Ven er zeker alles aan doen om de familie-eer hoog te houden.

Kortom het belooft weer motorsportspektakel van de bovenste plank te worden op 13 en 14 januari in de Zeelandhallen!

Meer informatie vindt u op www.smz.nl.

Credit foto’s: CDS