X

Motana officieel verdeler Airoh helmen in Benelux

Met trots kondigt Motana haar benoeming als officiele verdeler van Airoh helmen voor de Benelux aan. Als vooraanstaand verdeler van tweewieler onderdelen en accessoires, is Motana trots een bekend merk zoals Airoh te kunnen aanbieden aan haar professionele dealers. Sinds een aantal jaar combineert Airoh, als welbekende en moderne fabrikant van helmen, Italiaans design met uitstekend vakmanschap en comfort.

Vijfvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli zweer al sinds jaar en dag bij Airoh!

Airoh is ook heel actief als sponsor van ’s werelds meest talentvolle MX piloten zoals Tony Cairoli, Max Nagl, Evgeny Bobryshev, Rui Goncalves (MX1) en Jeffrey Herlings, Jeremy Van Horebeek (MX2) of MotoGP rijders zoals Andrea Dovizioso. Deze ervaring wordt door Airoh dan ook actief gebruikt als basis voor de ontwikkeling van nieuwe helmen.

Op dit moment is het volledige aanbod van Airoh, inclusief de 2012 modellen, voorradig in Motana’s logistiek platform te Antwerpen (België) en is onmiddellijke levering aan professionele dealers in België, Nederland en Luxemburg mogelijk. Voor 2012, zullen Motana en Airoh verschillende nieuwe en interessante modellen lanceren.

Dit seizoen pakt Motana vooral uit met de Terminator: een nieuwe carbon-kevlar crosshelm met innovatief design, die een schamele 980 gram op de weegschaal zet en een perfecte pasvorm heeft. Beschikbaar in maten XS tot XXL en met verkoopprijzen gaande van 339.95€ voor een uni kleur tot 379.95€ voor een mooie decal. Ga voor meer info naar www.motana.be

De Airoh Terminator Stardust zwart/wit.

Credit foto’s: Airoh, Ray Archer