X

MotorWereld januari nu in de winkels!

Het eerste MotorWereld-nummer van 2012 ligt sinds vandaag in de winkels. Zoals gebruikelijk ook nu weer veel sportief motornieuws in MotorWereld!

Off-roadliefhebbers krijgen de eerste Nederlandstalige test van de KTM Freeride 350 voorgeschoteld. Verder ging MotorWereld ook testrijden op de flanken van de Etna op Sicilië met Yamaha’s nieuwe Enduro-vlaggenschip de WR450F. Bij de start van een nieuw AMA Supercross-seizoen nam MotorWereld het opvallendste team, Red Bull KTM, onder de loep. Zullen Ryan Dungey, Ken Roczen en Marvin Musquin er in slagen om KTM in de VS te laten winnen?
Verder brengt MotorWereld deze maand een ronduit spectaculaire foto-portfolio van motorsportcrashes.  Bart Jacobs ging na hoe het is om na een crash met blessures verder te rijden en zette de 10 hardste motorsporters waaronder Dakar-legende Hubert Auriol en Joël Smets op een rijtje. Aan het begin van 2012 blikt MotorWereld nog eenmaal terug op vorig jaar met de verkiezing van International Bike Of The Year 2011. Journalisten van 25 landen over de hele wereld verkozen de BMW K 1600GT tot IBOTY van 2011. Waarom ze dat deden lees je in Motorwereld 1-2012. Last but not least de coverstory van deze maand waarbij de allereerste Honda CBR900RR Fireblade  uit 1992 tegenover de gloednieuwe 2012 CBR1000RR staat.  Kortom redenen te over om zo snel mogelijk de nieuwe MotorWereld in huis te halen!