Belgische supermoto kalender groeit!

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Goed nieuws van het Belgische supermoto front! Naast het 2012 Belgisch Kampioenschap – met wedstrijden in Chimay, Florennes, Bilstain en Battice – is er dit jaar nog een nieuwigheid voor de supermoto-rijders. De BMB richt, in samenwerking met de KNMV namelijk de “Belgian Supermoto Cup” in!

Deze reeks van vijf – en misschien komt er nog een zesde bij – wordt betwist tijdens de wedstrijden voor het Nederlands kampioenschap. De beide nationale bonden hebben nu de definitieve kalender vastgelegd.

– 8 april – Lelystad ( + vrije training op 7 / 4 )
– 29 april – Zelhem
– 3 juni – Valkenswaard
– 12 augustus – Lelystad 2 ( + vrije training op 11 / 8 )
– 19 augustus – Holten

.. / .. – nog te bevestigen

Aan deze wedstrijden mogen enkel rijders deelnemen met een BMB (VMBB / FMWB) jaarlicentie (geen prestiges). Er zal een apart klassement opgemaakt worden met toch een leuke prijzenpot op het einde van de reeks! Lesley Beys zal aanwezig zijn op alle wedstrijden als BMB-afgevaardigde. Voor meer info kunnen geInteresseerde piloten Leslie  mailen via supermoto@telenet.be

Credit foto: mxphotos.be

Uw reacties