X

Everts ‘n Friends: sterrenkoks in ‘Battle of the chefs’?

‘Everts and Friends’ blijft innoveren. Bijna vier maand voor de editie van 2012 – die op 29  juli op de Horensbergdam in Genk – plaats zal vinden, duiken de eerste geruchten over het nieuwe format op.

Naast de deelname van nationale en internationale motorcrosssterren wordt ‘The Battle of the chefs’ wellicht de grootste publieksattractie. In die wedstrijd zouden drie bekende TV-koks het tegen mekaar opnemen op een snorfiets. De namen die voor deze ludieke wedstrijd circuleren zijn niet van de minsten: Jeroen Meus, Piet Huysentruyt en Sergio Herman. Omdat een wedstrijd met drie starters nogal magertjes oogt zou de organisatie ook Tom Waes gepolst hebben. Voorlopig is dit alles nog onder voorbehoud.
Mocht het tot een ‘battle of the chefs’ komen dan dichten wij Piet Huysentruyt alvast veel kansen toe. Net als heel wat andere chef-koks is Huysentruyt een verwoed motorrijder en onze bron in West-Vlaamse culinaire middens vertelde ons dat Piet vroeger zelfs op een Yamaha WR 250 enduromotor rondreed. Ma how zeh!
Foto: VTM