X

Gratis trainen met Rui & Bobby in Olmen!

Honda’s Xtreme Academy is een jeugdproramma voor rijders van het rode merk. Het wordt gestuurd door de Honda moederfabriek en gesteund door het Honda World Motocros-fabrieksteam. In Scandinavië en Italië kent het initiatief groot succes. Op 14 juni komt de Honda Xtreme Academy voor het eerst naar België. Op het circuit van Hondapark in Olmen kunnen CRF rijders een dag lang genieten van opleidingen, tips, puur motorcrossplezier en zelfs kennis maken met de fabrieksrijders Rui Gonçalves en Evgeny Bobryshev en de structuur van het Honda World Motocross-team.

De Honda Xtreme Academy staat in andere landen enkel open voor rijders met een CRF 150R. Maar aangezien de regels in België niet bepaald vriendelijk zijn voor Honda’s lichte viertakt, kunnen ook CRF250R- rijders deelnemen aan deze uitzonderlijke dag. Veel voorwaarden zijn er niet te vervullen. Je moet gewoon in het bezit zijn van een CRF 150 of 250, jonger dan 25 en zin hebben om een betere crosser te worden dan je al bent.

Ex-Grand Prix rijder Brian Jorgensen komt je les en rijtips geven over alle aspecten van het motorcross. Daartoe behoren onder andere rijlijnen, bochtentechniek, starts, sprongen, rijhouding, enz…  Je ontmoet verder ook Rui en Evgeny, ziet de pro’s aan het werk, krijgt een unieke kans om het Honda World Motocross-team én zijn infrastructuur van nabij te zien én je kunt je daarnaast ook nog uitleven in Hondapark in Olmen. De Xtreme Academy begint om 10 u in de voormiddag en rond 16 uur moet je klaar en voldaan zijn.

Wat kost dat allemaal? Niks! Wie zich inschrijft voor de Honda Xtreme Academy, hoeft niet eens in de geldbuidel te tasten. Gewoon inschrijven en 14 juni omcirkelen in je agenda volstaat. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar Timmy.Smets@honda-eu.com .Vermeld daarin je naam, adres en leeftijd. Je ontvangt per kerende de verdere praktische informatie. Doen!