X

www.motorcrossCO2bos.be op de MXoN 2012 in Lommel

Het orgelpunt van de CO2bomen-verkoop vindt plaats tijdens de Motorcross der Naties op 29 en 30 september in Lommel. Achter het podium komt onze stand waar we 180 gesigneerde CO2-bomen gaan verkopen. Ook wordt het komplete virtuele CO2-bos tijdens de pauze voor de slotreeks aangeboden aan de aanwezige ministers, onder toeziend oog van prins Filip. We kunnen enkel verklappen dat Eric Geboers hiervoor iets spectaculair in mekaar aan het boksen is. Op onze stand gaan we dus vanaf de zaterdag 29 september aan iedere geïnteresseerde 1 of meer van de 150 gesigneerde CO2-bomen kopen à 20 euro per stuk. Iedere deelnemer aan de MXoN en iedere teammanager van de deelnemende landen gaat 1 CO2-boom voorzien van een handtekening. Dus met een beetje geluk heb je de Ryan Dungey CO2 boom of die van de manager van Team Mongolië…

Hoe gaat het in zijn werk?

Na betaling van 20 euro mag u 1 van de 150 enveloppes trekken uit de stapel. Hierin bevindt zich een genummerd certificaat van een CO2-boom. Na afloop van de MXoN mag u met dit certificaat de gesigneerde CO2-boom met hetzelfde nummer komen afhalen op onze stand en mee nemen naar huis. De CO2-boompjes zijn 30cm hoog dus makkelijk om te dragen.
Er zijn ook 30 CO2-bomen van 50cm te koop met daarop de handtekening van 1 van de voormalige Belgische wereldkampioenen en bijbehorend certificaat. Deze zijn ook te koop op onze stand à 30 euro per stuk en hier mag u kiezen welke CO2-boom u wilt.
De 180 CO2-bomen worden geschonken door organisator Eric Geboers zodat de teller van ons www.motorcrossCO2-bos.be momenteel op 1.032 CO2-bomen staat. Voor iedere koper van een gesigneerde CO2-boom komt daar nog 1 virtuele CO2-boom bij op naam van de koper. De uiteindelijke CO2-cheque zal aangeboden worden aan de minister door Stefan Everts en hoe hoger het aantal CO2-bomen hierop, hoe meer indruk dat zal maken! Uiteraard kunt u nog steeds een CO2-boom kopen op www.motorcrossCO2bos.be en de instrukties volgen op het scherm. Na ontvangst van de betaling op onze rekening wordt die onder uw naam geregistreerd.
Zuurstof voor de motorcross door zuurstof voor de natuur!