X

Megakorting GP België: LAATSTE kans, profiteer nù!

Wie wil de GP van België in Bastogne missen? Niemand toch! Kom The Kid, de MX Panda, Keeno, The Jerre, JR en de andere Belgen aanmoedigen. Tot 31 januari, 24u boek je jouw circuit en paddock toegangsticket samen (ter waarde van € 90) voor slechts € 50! Zo kan je dus gebruik maken van een korting van zomaar even 45%.

Speciaal én alleen voor de lezers van mxmag wordt deze actie verlengd tot en met komend weekend. Nog tijd genoeg dus om af te spreken met familie en vrienden! Bij het verwerken van je bestelling zal je bij de betaling (laatste stap) gevraagd worden naar een kortingscode.

Antwoord op de vraag naar een payment voucher (=kortingscode) ja en vul vervolgens deze code in: ‘panda‘ om te profiteren van dit mega-aanbod! Wacht  dus niet, en surf snel naar www.mx1 bastogne.com en reserveer jouw plaatsje  voor dé motorcrossafspraak van het jaar op 17 en 18 augustus in Bastogne … Ook voor wie dit geweldige evenement als VIP wil beleven zijn er verschillende formules beschikbaar. Ook hier kan zijn er bijzonder voordelige prijzen tot eind januari. Interesse? Mail naar info@mx1-bastogne.com of bel op 0496/15 16 16.

Foto: CDS