X

Het MotorcrossCO2-bos wordt aangeplant!

Nadat het winterweer vorige maand de aanplant van het MotorcrossCO2 bos verhinderde hebben we een nieuwe datum kunnen prikken (dat valt niet mee want alle motorcross-kompetities zijn ondertussen van start gegaan!)

Wanneer?
Woensdag 20 maart vanaf 15 uur.

Waar?
Karperstraat in Oostende

Het CO2 bos wordt 1 hecare groot en zal 2 tot 3000 CO2 bomen tellen! De aktie loopt in samenwerking met bos+ (www.bosplus.be) en telt mee voor www.10miljoenbomen.be. De slogan is WE GO FOR ZERO CO2.
Deze week vertrekken officiële uitnodigingen naar politici, TV, kranten en vakbladen zodat dit in alle media zal komen. We hebben nu al toezegging van Stefan en Liam Everts, Joël Smets, Eric Geboers, Steve Ramon en Jens Getteman. Wij zoeken uiteraard nog vrijwilligers om te helpen planten die dag. Kom in grote getale, gekleed in een motorcross-trui en pet en breng een schep en een paar stevige laarzen mee!

Uiteraard kunt u ook de aktie blijven steunen door een CO2 boom te kopen voor 10 euro op www.motorcrossCO2bos.be en de aanwijzingen te volgen op de site. Later dit jaar gaan we die CO2-bomen aanplanten op de oefenterreinen zodat deze in regel blijven met de milieuvergunningen.