X

Ijzersterk deelnemersveld in Wuustwezel op 24 maart!

De ene wedstrijd spreekt al meer aan dan de andere. In ons geval is dat zeker zo voor de Internationale Motorcross van de Molenbergen in Wuustwezel. In Wuustwezel hebben ze een mooie, overzichtelijke omloop, er is altijd een leuke sfeer en ze hebben ook nog eens de fraaiste biertent van heel West-Europa!

Enfin een klassieker die je niet mag missen dus. Qua toppers wist AMC Wuustwezel trouwens een pakket rijders te verzamelen waar je steil van achterover valt. Publiekslieveling en thuisrijder Kevin Strijbos (Rockstar Energy Suzuki) neemt het op tegen de fabrieksrijders Max Nagl (World Honda Motocross), Joël Roelants (Monster Energy Yamaha) en Shaun Simpson (TM Racing). Ook Davide Guarneri, smaakmaker vorig jaar, Belgische kampioen MX2 Jens Getteman (24MX Honda Racing), het sterke Nestaan-Wilvo JM duo Jake Nicholls en Romain Fabvre én last but not least de sympathieke Nederlandse seizoensrevelatie Glenn Coldenhoff (Standing Construct-KTM) zullen van de partij zijn. Dat Kevin ‘The Kid’ Strijbos in dit mooie gezelschap na jaren afwezigheid opnieuw voor eigen publiek zal aantreden is echter de absolute kers op de taart!

Tickets kosten in voorverkoop slechts 17 euro. Als we van u zouden zijn –wat weliswaar niet het geval is- we zouden het wel weten! Alle info op: www.amcwuustwezel.be